BURSA / OSMANGAZİ - Necdet Coşkunüzer İlkokulu

Necati AKBAŞ - Okul Müdürü

1968 yılında Ağrı´nın Taşlıçay ilçesinin Geçitveren Köyünde doğdum.İlkokulu Geçitveren köyünde, Ortaokul ve Liseyi Sakarya Arifiye Öğretmen Lisesinde okudum.1990 yılında Ağrı Eğitim Fakültesinden mezun oldum.Aynı yıl Samsun ili Bafra ilçesi Bengü Ambar Yanı İlköğretim Okulunda meslek hayatıma başladım. 1995-2007 yılları arasında Ağrı´nın Tutak ilçesi Kazım Karabekir İlköğretim Okulunda öğretmen ve idareci olarak çalıştım.2007 yılından itibaren Bursa´da sırasıyla Yıldırım Ayşe Müzeyyen Tozluoğlu ve Nilüfer Ali Karasu İlköğretim Okullarında çalıştım. 2010 yılının Şubat ayından itibaren Osmangazi İMKB İlköğretim Okulunda (Sonradan okulun ismi Şehit Janarma Uzman Çavuş İlyas Genel olarak değiştirilmiştir.) Okul Müdürü olarak görev yaptım. 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında da Necdet Coşkunüzer İlkokulunda göreve başladım.